Motorhomebeurs 2017

Motorhomebeurs 2017

  • On 23 november 2017

Negen dagen lang vindt in Parma de Salone del Camper/Motorhomebeurs plaats,een vitrine bij uitstek voor de Italiaanse en internationale productie van vrijetijdsvoertuigen. Op een oppervlakte van 120.000 vierkante meter konden de bezoekers de vele aanbiedingen voor het leven outdoor bewonderen.

Het aantal bezoekers overschreed het record van het vorige jaar, aangetrokken door de talrijke nieuwigheden. Frangivista MD verwelkomde op zijn stand een attent publiek, ook voor vernieuwende voorstellen.

De bijzonder positieve feedback voor het gebruik van Frangivista MD in tuinen, privéruimten, campings en parkeerplaatsen, doet ons steeds meer geloven in de talrijke mogelijkheden van dit product.

Een zee van bezoekers, geboeid door de voorstellen op de beurs, overstroomde de tentoonstellingsruimte, op zoek naar gepersonaliseerde oplossingen. Ook de spilfiguren in de sector hebben kunnen vaststellen hoe Frangivista MDop de voorgrond kan treden als omheining of scheidingselement, dankzij het gebruik van milieuvriendelijke ecologische componenten en de combinatie van een elegant design en minimale onderhoudskosten.

Er is steeds meer vraag naar campings en parkeerplaatsen, de plek bij uitstek waar rondreizende toeristen even tot adem kunnen komen, dankzij gepaste structuren die diensten aanbieden om van elke reis, elk verblijf en elke vakantie een unieke ervaring te maken waarbij niks aan het toeval wordt overgelaten.

0 Comments